mys

har precis tänt en massa ljus i lägenheten och sitter och dricker te, är riktigt mysigt. när det är sånt här väder ute är det riktigt mysigt att tända massa ljus. dessvärre ska jag iväg och träna om en timme och får inte mysa så länge till.








tyvärr är kameran itne så jävla bra och därför är bilderna så jäkla kassa.
imorgon ska jag ställa klockan i tid och komma upp, åka iväg till stan osv. skönt att komma upp i tid ibland.
iof var jag uppe i tid idag med, redan klockan nio, man hinner göra så mycket mer på dagen. min dag idag har jag ju itne gjort så mycket ändå men..

//

ork

igår var jag i borås med emmy och antonia. emmy skulle lämna in bmw:n på service. så efter vi lämnat in den åkte vi in till borås stad och shoppade lite. dessvärre hade jag ju så mycket utgifter denna månaden så jag köpte inte mer än ett par leggins och ett diadem som verkligen behövdes. antonia och emmy köpte destomer.

på kvällen fick jag en idé att jag och pascal skulle äta ost och kex och mysa lite. så jag åkte iväg till maxi och köpte lite go ost. var jätte gott.




idag har det itne hänt alltför mycket. har vart uppe hos sanna mestadels av dagen. har inte orkat göra något idag. och jag har inte känt alls för att blogga heller. därför har det inte kommit något inlägg förrän nu.

imorgon blir det bowling mm med arbetskamraterna. ska bli trevligt. får se om det mkommer något inlägg imorgon. har ingen lust att blogga så mycket längre. kasnke kommer det tillbaka, kasnke inte.

//

barnvakt

gick upp kvart över 7 i morse för jag skulle vara barnvakt åt selma. hon skulle varit här halv 8 men kom inte förrän halv nio. så jag hann äta en underbar och go frukost i morse.


när selma kom vid halv 9 gjorde jag lite frukost till henne och sedan gick vi till ica för att handla lite korv bla eftersom det skulle bli falukorv och makaroner till middag. efter vi handlat gick vi hem och satte på pippi långstrump sedan vid halv 11 var det dags att gå till tandläkaren för min del. så det var bara till att få med selma dit. men det gick riktigt bra faktist. på väg hem ville hon självklart stanna vid mc donalds lekplats och leka lite. när vi var hemma efter lite om och men gick vi upp till sanna och hälsade på henne och hundarna, selma var riktigt rädd för dom små liven, ja till en början iaf, sen släppte det som vanligt.









ja det har vart fullt upp hela dagen, pippi långstrump ville hon kolla på om och om igen och hela 6 ggr såg vi den. och det blev väldigt tröttsamt till slut. men hon var glad iaf och det är ju det som räknades :) hon åkte hem för ungefär 30 min sen så har varit ne heldag med henne idag.

ska strax laga våfflor till mej, pascal och rikard och sedan ska dom kolla IFK !

//

26 oktober

igår åkte jag och pascal iväg till borås för att kolla lite i affärer och även träffa pascals bror och lille filip. dörjde ett tag innan emil och den lille kom in till stan så jag och pascal kollade runt lite i knalleland. jag fick äntligen köpt mej en vinterjacka, gott.


sen gick vi och åt buffe då även emil och filip kom. han är för himla söt !!! försöker även ladda upp bild på filip men blogg.se är ju hel cp så nu fungerar det inte.

var hemma vid 6 tiden och åkte till pappa och hälsade på honom.
sedan blev det hemmakväll med ensam mamma söker och sedan en skräckfilm om halloween, den hade varken en början, en handling eller ett slut, var itne alls bra.

träning ikväll, och antar att det är fotbollsworkout idag igen. det är för illa jobbigt alltså.

//


lördag

var uppe klockan 7 imorse eftersom vi skulle vara på holmalyckan halv 8 för att hjälpa till på kycklingcupen. jag var rätt bakis imorse eftersom det blev hårdare än jag trodde igår. var hemma igen vid halv 12 tiden och la mig då i soffan med täcke och kudde och kollade på tv. pascal var hemma vid 3 tiden och vi somnade en stund mellan halv fem och fem. jag var helt slut.
vid halv 7 åkte pascal ivög till göteborg för att gå på inflyttningsfest och jag gav mej iväg till maxi och köpte godis. idag har det varit en riiiktigt fetedag. eftersom alla mina vänner gör annat idag bla festar så fick det bli en hemmakväll för mej. har suttit och slängt i mej massa godis och sitter nu och spelar en pokerturnering. ska upp till sanna en stund sen tänkte jag. blir väl säkert sängen tidigt idag. har inte riktigt bestämt mej om jag ska iväg till vårgårda imorgon för att kolla tjejerna i laget som spelar fotbollscup där. får se hur jag känner imorgon och om jag har något sätt att komma dit.

nu ska jag fortsätta vara onyttig.

//

carro och andrea

har precis kommit hem till bror min från ishallen efter att ha kollat på alingsåshockey med andrea och carro. sitter nu här med dom och väntar på att bror ska komma hem. blev vinst med 5-2 mot vänersborg.
tar några öl och ska iväg till stures och bowla vid elva.

har dessvärre inte så mycket mer att skriva.

//

fredaaag!!

äntligen fredag!! undebart skönt med helg.
idag har jag jobbat 12-13 hade en spanska lektion, värt? ne inte direkt, men det är ju pengar. :)
ikväll blir det till att kolla hockey med andrea. sen blir det tidigt i säng för imorgon ska jag vara på holmalyckan 7.30 för att jobba på kycklingcupen, segt som fan. får väl ta en tupplur när jag kommer hem vid 11 imorgon efter jag vart på holmalyckan.


//


jobbet

sitter på jobbet och har rast. har haft rast sen kl 11 och lektionen börjar inte förrän halv 1. slutar vid 2 idag så det är inte långt kvar på arbetsdagen nu.
ska hem till mamma vid halv 4. har itne träffat henne på ett tag nu. skulle igentligen ha ätit är vid 4 men eftersom jag måste hämta pappa så hinner jag itne det. så får väl bli till att laga något hemma då.
frågan är bara vad?!
måste dammsugas och tvättas hemma med och det känner jag itne alls för att göra när jag kommer hem, men det måste ju göras.

träning ikväll. är riktigt segt när träningen är klockan åtta. man sitter och väntar hela dagen på att träning ska vara. sen hinner man bli så jäkla seg när klockan väl är åtta. sen är man itne hemma förrän tio och då är det sängen direkt.
fast eftersom jag börjar klockan 12 imorgon och bara har 2 lektioner så kan jag ju sitta uppe lite extra länge idag ;D . skönt med fredag imorgon.

//

mmm..

har lagat mat och precis ätit, mumsmums var det!!!
ett tips att laga om man inte orkar stå i köket. eftersom denna maten sköter sig själv i köket slipper du stå där.

laxen in i ugnen i 30 min med citron och pepparrot.
riset klarar ju sig självt, fast är ju rätt svårt att tillaga ris utan att det fastnar i botten så imellanåt får man röra om. till detta hollandaiesås som du bara värmer i micron eftersom den är färdiglagad. det är den goaste hollandaiesåsen.
skitbra!!! lätt och enkelt.



ser dessvärre in så gott ut i riset eftersom jag hann röra om innan jag tog kort.
men de är gott!!! ;D

//

före och efter

Idag har jag jobbat mellan 8 och 13.
Kändes skönt att jobba igen, fastän tiden går rätt sakta alltså.

kom hem från ica för en stund sen.
har vart och handlat lax mm, ska tillaga lite lax, ris och hollandaie sås. gott!!!
var dessvärre fisk på jobbet idag, men äter ju itne fisk alltför ofta annars så det skadar väl inte med lax 2 ggr på en dag.

är en trött catrin idag och vet inte om jag orkar göra så mycket mer denna dagen.
emmy skickade precis sms men vet som sagt itne om jag orkar göra något och sen finns det ju inte speciellt mycket att göra ändå.

måste verkligen ringa tandläkarn också och be om en tid för att kolla mina tänder. förhoppningsvis har jag inga hål. har ju gratis detta året ut med så man får ju passa på nu innan det går ut. dyrt som fan bara att kolla sina tänder.



                 FÖRE                                            EFTER





Ja vilket är igentligen bäst??


//


wohooo!!!

gick upp klockan 7 imorse för att få bilen av pappa.
klockan åtta åkte jag och hämtade emmy och vi åkte iväg till göteborg till carros frisörskola.
jag hade bestämt mej för att färga håret brunt. och WOALA!! nu är det brunt med lugg.
har inte sagt något till någon förutom emmy och carro att jag skulle göra det. så pascal kommer nog få en chock när han kommer hem från jobbet ;D .




inte särskilt bra bild men.. såhär ser jag ut nu iaf :P.
var lite nervös när jag skulle färga över mitt blonda. men det behövdes!
tack carro, blev jättenöjd, duktig är du :D

//

hemma

runt halv 4 tiden i torsdags bar det iväg upp i landet till Drabo. som ligger några mil utanför Kisa.
var där kvart över 7 så tog cirka tre och en halv timme dit.
väl där bjuds det på mackor mm och sedan kommer en del av pascals släkt in och det bjuds på glass.
jag var så jäkla trött så jag hade kunnat somna direkt när vi kom dit. jag satt nästan och halvsov.
klockan tio fick jag komma i säng, var helt slut.
men på fredagsmorgonen väcks vi kvart över 6 för då var det dags för älgjakt, fyfan va jag INTE ville gå upp då!!!  väl på plats var klockan 7 och det var kallt som saet ute. Så var det dags för första drevet som det heter. Att börja i ena änden av skogen med att slå med pinnar och skrika för att skrämma älgarna och sen sluta i andra änden där skyttarna finns. Det andra drevet var jag så jävla arg och trött så jag ville bara lägga mej ner och skrika. det var upp och ner för stenaar, gernar, träd och massa skit i vägen där man skulle gå. en helvets väg fick vi. men vi fick även skjutit 2 kalvar i den skogen.



klockan 4 var vi klara med jakten. höll alltså på i 8 timmar med att jaga älg.
på kvällen blev det mat och idol med del av pascals släkt. jag däckade direkt efter idol. 

på lördagen skulle vi upp vid 7 för att det var dags för slakt.
jag hjälpte inte till.







Efter slakten gick jag och pascal en promenad till drabo brunn där det rinner vatten direkt från bergen. smakade rent järn, fyfasen va äckligt det var. i lördags hade jag och pascal vart tillsammans i 1 år och 8 månader med.


Drabo brunn





på kvällen var det dags för släktkalas, olika kusiner och allt va de var, var då inte lätt att komma ihåg allt och alla. men var massa god mat och go dryck.






På söndagen bjöd conny med oss ut på promenad i bergen.
det blev jag, pascal, elin och hennes pojkvän, jenny med pjokvän, och jacob.
så mycket jag har rört på mej under denna helgen har jag itne rört på mej så fan så länge alltså.
vi var ute i 2 timmar och gick i bergen.







conny berättade under torsdagen att det är en tjej i 22 års ålder som bor i en stuga i drabo.
i stugan har hon ca 12 graders värme, ingen el mm mm.

under fredagen på älgjakten träffade vi henne, och Maggan, pascals mamma frågade på som vanligt, och jag lyssnade. under den natten hade hon haft 8 graders värme, hon lagar mat i ett gasolkök. hon har ingen el.
vi frågade henne varför hon bor på det viset, kasnke för att testa sig själv frågade vi. ne då sa hon för att hon inte hade så mycket annat för sig.
VA FAN?!?!
har man inte mycket för sig skaffar man sig fan inte en stuga där man inte kan få mer än 10 graders värme, inte har någon el, inget vanligt kök och har alltså varken tv, dator, eller någon kontakt med världen, va fan är det för fel??
Hjulet rullar men hamstern är död!!!

på söndagen efter promenaden och väldigt go mat så åkte vid hemåt runt kvart över tre tiden.
stannade vid ett ålderdomshem nära Drabo för att maggan skulle få hälsa på en av hennes faster som bodde där. kanske sista gången hon får träffa henne. Jag och pascal var med inne och hon var lite dement så när jag häslade på henne sa hon att det var väldigt trevbligt att släktingar som jag kommer och hälsar på henne och att det var roligt att se mej igen.
Jag har aldrig träffat henne innan!

vi var hemma klockan åtta igårkväll och det blev att lägga sig i soffan framför tvn direkt.
en trevligt helg med mycket motion och mycket sällskap!

//


yes

har precis kommit ut ur duschen och sätter mej vid dator för första gången idag.
har inte hunnit annat.
började jobba klockan 7 i morse och slutade vid 14.
Antonia och emmy vad ju med mej på jobbet idag mellan 10-12 och jag tycker dom skötte sig bra. imorgon ska dom vara med på några lektioner jag har, och ska även själva om dom vill hålla i en egen lektion, fast såklart är jag med dom där med. får se hur dom känner imorgon efter jag haft den första lektionen.
så nu fick dom se hur jag har det på jobbet, att det finns måååånga skitungar där ;D .

vid 2 åkte jag till banken för att göra ett ärende sedan åkte jag till stan och mötte emmy och antonia på en fika. åkte sen hem till pappa för att hitta sletna varma kläder tills imorgon.
kom hem vid halv 6 tiden och ställde mej direkt och lagade tacos.

imorgon åker jag, pascal och hans mamma uppåt i landet för att hälsa på några i hans släkt. då det även är älgjakt där som vi ska vara med på. var uppe förra året också och jag sa till pascal att det var fanimej första och sista gången jag var med på en älgjakt, men faktist så var det mysigt att för en helg åka ut på landet och gå i skogen och jaga älg, mohahha! så det är så min helg kommer se ut.
jag kommer inte hem förrän på söndag så tyvärr kan jag inget blogga.
men på söndag kommer den säkert ett inlägg och några fula bilder på älgarna ;D .
kasnke kommer även en riktigt sleten bild på mej själv.man är ju inte speciellt snygg när man går på älgjakt så fin kommer då inte bilden vara iaf! vem vet..

ne nu får väl jag ta och plocka uddan maten på bordet.
eftersom pascal bara sitter och spelar playstation får man väl både laga maten, ställa fram den och plocka undan den !!!


Bild från förra årets älgjakt på en av älgarna dom sköt .


//

tisdag

kom hem från jobbet för ett tag sen.
är lite småhungrig men vet inte vad jag ska laga för mat, finns ju typ inget.
och idag känner jag att jag inte orkar laga något.

träningen igår bestog av fotbollsworkout och var faktist rätt skoj. fast fy helvete va jobbigt det var, så svettig jag var på träningen igår har jag nog itne varit på hela säsongen, det riktigt rann. fyfan!

idag händer det nog itne så mcyket mer än att vara hemma, orkar inte.
imorgon ska jag vara på jobbet klockan 7 för att hålla i frukosten. sen klockan tio kommer antonia och emmy och ska gå brevid mej och lära sig lite på skolan då jag har fixat så att även dom kan bli inringda och jobba som vikarie som jag gör.  snäll jag är va :) ;D
vet själv hur det är att inte ha något jobb.
men det kommer att gå kanon bra för dom.

//

7 års sedan

måndag igen och jag kom precis hem från jobbet.
helgerna går så jäkla snabbt så man hinner inte njuta av helgen alls förrän det är måndag igen.
igår var vi hemma hos pascals mor och far och även emil och emma var där med filip och selma.
lille filip hade skurit sig så rejält i fingret så han hade fått sy och hade bandage, lille stackarn.
emma berättade att man hade sett senan i fingret, fy!

klockan fem var det hockey som gällde och alingsås förlorade mot partille. ingen bra match.
sen bar det hem och kollade på film och myste framför tvn med levande ljus i kaminen. myspys!

idag är det 7 års sedan min kusin johanna försvann ur våra liv. hon skulle vart 29 år nu. tiden går så himla fort och man funderar på hur hon skulle sett ut idag, och hur mitt och släktens liv på pappas sida hade sett ut, hade det varit annorlunda?

träning ikväll 20-21.30, himlans segt med så sen träning.

nu ska jag laga spagetthi och köttfärssås.

//

söndag

igår var en bra kväll.
förutom en stund runt 11 tiden får då mådde jag inte alls bra. men det fixade andrea med att tvinga i mej massa vatten och 2 köttbullemackor och det gjorde jävligt gott för sen mådde jag mycket bättre och jag var på G igen !
att sverige förlorade igår är ju bara skit, orättvist som fan.
väl på hotellet igår hamnade jag och andrea på dansgolvet och jag gick självklart och önskade min och andrea´s låt. och fan va bra det var. gedigna är vi. grejt som fan!!!

vaknade i morse och kände fan värk i foten. och ont gör det, tro fan det eftersom jag trampade rejält snett med mina skor med 11cm klack, ont!
mitt huvve var inte roligt heller i morse när jag reste mej från sängen.

andrea är nu på väg till jönköping för att tatuera sig, nervös lär hon vara iaf, jag är nyfiken på hur det kommer bliii!!!

om någon timme ska jag och pascal iväg till hans mor och far och äta lite. sen klockan 5 bär det av till ishallen för att kolla hockey !!!

//

grattiiis!!!

idag är ingen vanlig dag för det är andrea´s födelsedá hurra hurra hurra !!!!!!
Grattis Andrea, din stora dag idag.
21 år har vi känt varandra nu, minst 21 år till va?!


                           Jag                                  Andrea




ikväll blir det först fotboll hemma hos andrea´s bror tillsammans med alla flickor och en massa öl,vin och cider. kanon bra! hotellet senare lutar det nog åt för de flesta. kommer bli en kanon kväll. imorgon ska andrea tatuera sig också, aj kommer det göra !

igår var jag och pascal på stan och jag fick köpt foundationborste och ett löspuder som jag tror kommer bli kanon. Tack älskling!!!
det blev räkor och vin på kvällen och sedan gick vi upp till sanna och micke, kollade på idol och spelade sen kort.

japp nu ska jag dricka lite kaffe och sen duscha!

//

det är dags för fredagsmys!

kom hem från jobbet för en stund sen.
promenerade hem idag, gick först till maxi för att handla räkor mm. För ikväll ska jag och pascal ha myskväll med räkor och vitt vin, myspys!!
 
pascal sa igår kväll att han tänkt på att köpa en present till mej. så han skulle dra med mej till stan efter jobbet idag.  han är för underbar!!! <3



//


8 oktober

idag har jag jobbat precis som hela veckan.
mycket mer har itne hänt idag faktist.
har precis lagat kött med ungsrostade grönsaker, fruktansvärt gott var det enligt mej.

det blev pannkakor igår och dom blev även dom ruskigt goda.
ikväll är det första inomhus träningen, men faktist så känner jag inte för att träna idag.
trodde jag skulle längta eftersom i slutet av säsongen vill man bara in och träna, men icke.

har detsovärre inte så mycket mer att skriva, så tråkig är jag.

//


hemmakväll

hemma från jobbet.
har jag iof varit sen halv 3 men..
är lite kluven på vad jag ska laga för mat senare.
pannkakor eller våfflor hade då fan inte suttit fel. mums!!!
lutar åt det hållet, beroende på vad pascal vill ha för mat med. men är nästan säker på att han inte tackar nej till våfflor.

har vart så jäkla sugen det sista på att spela the sims spelet på datorn.
minns att jag tyckte det var grymt skoj när jag var mindre så satt en bra stund igårkväll och letade efter det. hoppas nu att det funkar. hoppas jag tycker det är lika skoj idag som jag tyckte det var förr. haha ;D
är nog någon timme kvar på nerladdningen så ska se hur kul det igentligen är :P.

har ännu inte gått ljus i alingsås, får ta mej i kragen och göra det någon dag.
vet inte hur länge det håller på dock?

//

galet

jobb jobb och åter jobb.
och idag för drygt en timme sedan hände en jävla incident här på jobbet igen.
gör en vanlig person så mot en annan människa?
ne det är fan inte normalt alls. man gör inte så !!!!!

idag gick jag upp kl 7 för jag skulle ha bilen av pappa.
ville inte cykla till jobbet om det nu skulle regna, men det gjorde det ju inte.
började klockan nio så hade bra med tid hemma, men det var faktist skönt att kunna ta det lite lungt på morgonen.
lite te framför tvn på morgonkvisten sådär är skönt!

nu vet jag visst vad andrea önskar sig i födelsedagspresent.
men är det verkligen så kul grej andrea? :P
ne men är det de enda hon önskar sej och verkligen vill ha så klart ska hon ha det!
jag tror att tatueringarna blir huuuuur bra som helst !!
skulle vilja tatuera mej igen jag med!

ne nu får jag se till att jobba litegrann!

//

knäckemackor, smoothie och te

kom hem från träningen för en stund sen.
var väldigt kallt till en början att träna ute, men hade klätt på mej alldeles för mycket kände jag när vi väl kom igång. men hellre det än att bli förskyld kan jag tycka.

när jag kom hem gjorde jag smoothie med lättyoughurt, banan, apelsin och blåbär, till det knäckemacka och nu sitter jag och dricker te i myskläder, greejt!!!


på lördag fyller andrea år och då blir det alkohol och fotbollstittande eftersom sverige-danmark spelar.
skit bra, hoppas kvällen bli bra.
ska man bara försöka hitta något fint och bra att köpa till henne med.
alltid lika svårt att komma på något bra.

inget bra på tv idag heller, lite tråk.
men ska nog ta och spela lite poker nu, har jag itne gjort på länge!

//

 


färsfylld aubergin

idag har jag jobbat och har jobb resten av veckan, underbart!
efter jag slutat jobba åkte jag och handlade massa grönsaker och åkte hem för att laga färsfylld aubergin.
faktist helt okej var det. duktig kände jag mej iaf.
man hittade ju inte speciellt lätt på ica maxi nu, håller på och bygger om så man itne hittar ett skit.
ställt allting på helt andra ställen så man får springa runt och leta som en skållad råtta.

ser väl rätt gott ut?


ikväll är det träning, ute.
känns sådär när det är såpass kallt ute. skulle vilja vara inne och träna nu.
men förhoppningsvis är det bara denna veckan kvar.
trodde det skulle vara slut förra veckan men icke.

hörs.

//

måndag igen

igår orkade jag faktist inte blogga. så därför kommer det itne ett inlägg försänn idag. menmen..

i lördags var jag som sagt hemma hos min kära mor.
blev lax och potatis när jag kom dit vid 7, mumma var det.
sedan blev det vin med massa chips. gottgott!
hade det väldigt trevligt, vi pratade om allt mellan himmel och jord!
vid 11 tiden bar det av till stures med antonia och emmy, även andrea, bror mfl var där.
jag hade en väldigt bra lördag.





igår blev det lugn dag.
jag och pascal var på stan en sväng och jag köpte ett pälspannband. kalas fint ;D
pascal hade lite förutsatta meningar med det innan jag testat det. men sen när jag fick på mej de tyckte han jag skulle köpa :) så så blev det.
blev sen ensam mamma söker och en film hos sanna och micke.
kollade på crank, den var inte bra om jag ska säga min åsikt. lite för overklig för min smak.

väcktes i morse av att jag skulle jobba. kanon bra, men det är aldrig roligt att bli väckt av telefonen på morgonen och behöva slänga sig upp ur sängen direkt, rätt segt. men det är ju jobb!
förhoppningsvis har jag imorgon med, skulle få ett samtal under dagen om detta.

har precis slängt i mej köttsoppa och 2 knäckebröd, otroligt gott med köttsoppa faktist.

ikväll spelar ifk-gais, blir till att kika på den.


//

......

vaknade klockan 11. hade ställt klockan så jag skulle hinna duscha och så innan det bär iväg till loppisen på holmalyckan. så nu är jag nyduschad, nyäten och nysminkad. gott. ska väl åka om en kvart ungefär.
undra om det är mycket folk där idag som ska fynda?
får väl hoppas på de så vi tjänar in lite pengar.

direkt efter loppisen ska jag bege mej till min mamma så vi ska börja våran myskväll tillsammans.
kommer bli hur mysigt som helst :)
hade även blivit bjuden på middag hos pascals föräldrar men som sagt kan jag inte, tråkigt då jag itne träffat hans föräldrar på länge och eftersom hans mamma lagar så oerhört go mat :D !!!

igår blev det en kväll hemma hos sanna bara hon, jag, hundarna och några glad vin.
var trevligt faktist, hade massa att prata om som kom upp i våra huvuden.


ja idag kommer jag nog inte hinna blogga mer än såhär.
ni får ha det så bra!

//

yey.

ligger i soffan och både väntar på  att idol ska börja och att klockan ska bli nio så jag får hämta sanna och sen ta mej mitt efterlängtade glad vin.

eftersom någon (pascal) har lyckats att glömma stänga frysen så var vi tvugna att frosta av frysen idag.
gick oväntat snabbt faktist.
fast och andra sidan satt ju pascal med hårfönen och blåste för att det skulle gå snabbare.
hahah.
garva rätt bra åt honom när jag hörde hårfönen och gick ut i köket och kolla vad han sysslade med.
tog faktist en bild på honom men eftersom min mobil är helpuckad så får jag ju som sagt inte anslutet mobilen till datorn och kan därför inte lägga in bilden. sug!

tänkte spelat lite poker men ser nu att klockan bara är en kvart från att idol börjar.
så hoppar nog det.
pascal har ju köpt ett playstation 3 nu med så det är vad han pysslar med nu.
vet inte riktigt vad han försöker att göra men något med kablarna och ändring av något iaf.
igår roade sig pascal och micke sig med att koppla upp sig tillsammans på vardera playstaition och spela med varandra. verkade som att dom roade sig iaf.
konstigt nog ;D

//

nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyys!

a äntligen fredag, himlans skönt!
jobbat hela dagen och kom hem för en stund sen.
ställde mej och gjord mat de första jag gjorde.

pascal har vart hemma från jobbet idag.
han har blivit lite sjuker. stackarn. hoppas de inte smittar av sig på mej bara, vill inte bli sjuk!
och städat tycker jag han kunde ha gjort när han vart hemma, men icke.
behövs dammsugas och vikas tvätt bla.

ikväll blir det nog något glas vin iaf.
och imorgon är det loppmarknad som damlaget har hand om.

på lördagskvällen har jag och min älskade mor bestämt oss för att ha en kväll bara hon och jag, kolla på film, dricka vin och bara gotta oss vi två!!!
ska bli myspys!






//

oktober

nu är vi inne i oktober månad.
allt går så himla fort, sommaren har försvunnit som en vind och det har blivit riktigt kallt ute nu.

har jobbat idag 9-14 och ska även jobba samma tid imorgon.
jag behöver ett jobb, inte bara hoppa in som vikarie och extra utan mer än så.

efter jobbet blev det till at hem och städa lite sedan åkte jag till stan för att kika lite.
hitade ett par svarta jeans och en stickad tröja. härligt!!



Kom hem från träningen för typ 20 min sen.
jag hann träna en halvtimme innan jag skadade mej, såklart!!
värker så innihelvete i foten.
så nu ligger jag här i soffan med tryck på foten.

idol om en timme. yee.

//

RSS 2.0