fredaaag

väcktes idag 07.20 av jobbet som bad mej komma lite tidigare. så var till att gå upp och börja jobba 8.00 - 15.10, en lång dag idag.

ikväll blir det att gå ut med andrea, li och kasnke jennie och käka mat på mangiamo och blir nog någon/några öl eller vin på det med, kanonmys!

har dessvärre inte så mycket att skriva.

//

länge sen...

ja nu var det länge sen jag uppdaterade, men har itne haft lust som vanligt.
har jobbat idag och gjort hela veckan, gött med pengar. har även jobb måndag och tisdag nästa vecka. På onsdag ska jag till tandläkaren och göra rotfyllning, har hört att det gör gött ont (?)

igår var jag och pascal på blomsterlandet och handlade bla blommor till vardagsrummet. fick även inhandlat småsaker så jag fick pynta och göra ett fint fat med olika dekoration till jul, skoj! sånt gillar jag! blev faktist rätt fint. blir väl aldrig lika bra som de man kan köpa, men roligare att göra själv.




på lördag ska jag, pascal, sanna och micke baka pepparkakshus. Sen ska även jag och pascal vara barnvakt på lördag och på söndag är det första advent och då får man börja ta fram julsakerna, mysigt!!


det behövs städa lite i lägenheten så det blir väl till att göra det om en stund.

//

redan torsdag

redan torsdag idag, denna veckan har gått riktigt snabbt.
ska iväg och jobba på kappahl idag som jag inte gjort sen i augusti. hoppas det går bra, man glömmer ju lätt av saker när man itne jobbat på så länge, som hur kassan funkar, bara jag får stå en stund kommer jag säkert minnas men i början lir det nog svårt, sen alla rabatter och rea varor ska man ju komma ihåg med. men det går säkert bra.

ikväll är det spelarmöte sedan frivillig träning.
Jag har tallar i näsan så för mej blir det förmodligen att hoppa över träningen.

//

kass uppdatering

jag vet att jag inte uppdaterat på nästan en vecka. men har inte kännt alls för att blogga.

igår var jag pascal sanna och micke på ullared. fick köpt en massa bra saker som verkligen behövs. riktigt gött. massa saker till lägenheten och även lite saker till mig själv, blev som sagt det mesta till lägenheten. var en riktigt lyckad dag. härligt. fick köpt en massa julsaker sin behövdes och vill bara packa upp det och ta fram julen. men icke blir det än.
när vi kom hem igår bakade jag chockladmuffins och sockerkaka som vi sen gick upp till micke och sanna och käkade. mys!

helgen som var blev lugn. lite drickande här hemma med grannarna i lördags.

jag funderar starkt på att bojkotta nyår om inget speciellt händer. vill åka iväg! nyår känns så överskattat tycker jag. vill isåfall fira det någonannastans.

självklart ringde dom om jobb igår när vi var på väg till ullared, fan också. så var ju rvungen att tacka nej som jag verkligen inte vill. och idag har dom inte ringt alls, kasnke lika bra för känns som jag börjar bli sjuk. har vart så i 2 dagar iof, kommer väl att slå ut snart.

nu ska jag käka en frukost sen se om jag hinner springa upp och ta en kaffe med sanna innan hon åker till jobbet.


när vi var på ullared igår var ett kamerateam där och även han bögen tillsammans med sin mamma, har hört att det ska komma en serie till av programmet Ullared, bögen var framme och frågade pascal och micke vart omklädningsrummet var, kasnke de kommer med på tv om ett tag då.

//


torsdag

gick upp halv 7 imorse för att köra pappa så jag skulle få ha bilen när han är borta idag och imorgon, värt det så slipper man cykla till jobb och dit man ska. skönt!
började inte jobba förrän 10 så det var jävligt segt att gå upp den tiden.
men somnade en timme och gick upp vid åtta igen, hann göra det jag skulle utan att stressa och sen få i mej en rejäl frukost.

sitter och spelar ltie poker och ska strax ta och städa lite, behövs.
när man får dessa kort på pokern då blir man fan glad och det är skoj som fan att spela :P.



japp, träning ikväll. blir till att träna idag.

//

onsdag.

idag är det onsdag, och jag sitter på jobbet. har jobbat igår och idag. fast eftersom det är special elever så har inte många av dom vart på lektionerna, skulle haft 4 elever i morse första lektionen kl 9, ingen av dom kom. sådär bra!!
har haft mer dötid än lektioner både igår och idag.
igår ringde jag även till kommunen och bad dom skriva in mej på fler ställen än bara östlyckan, och kan därför bli inringd från fler ställen än bara öst, och får därför mer jobb. mycket bra.
så redan i morse ringde dom från lendalsskolan och fråga om jag kunde jobba. men var ju redan uppbokad på östlyckan. synd! hoppas på mycket mer jobb nu. 

jag vill verkligen ha jul. NUU! jag är en riktigt julmänniska. jag sjunger redan julsånger och pascal blir jätte irriterad på mej.

mamma ringde mej i veckan och fråga om jag kunde och ville jobba med henne på hennes jobb på JULAFTON.
det är riktigt bra betalt på jul men jag känner itne för det, på julafton, har jobbat 2 julafton i rad och känner itne för att jobba en tredje. men eftersom det är med mamma så.. men som sagt så vet jag itne ännu!

som ni märkt är det itne lika mycket bloggande nu. känner itne för det. får se hur det blir med bloggandet.

jahopp, börjar lektion om en halv timme och slutar om en timme.

hockey ikväll, undar om man ska kolla?

//

helgen.

i fredags blev det hemmakväll med pascal. gjorde inte så mkt mer än att kollade på idol. på ta om idol hade jag gärna sett att mariette åkte faktist.

under lördagen hade pascal träning och han kom hem haltandes och hade kadat foten. så vi åtke till akuten men tog så jävla lång tid där så vi åkte efter 3 timmar. på söndagen hade foten svullnat rejält mkt mer och vi misstänker att det kan vara ledbandet, ajaj.
kvällen på lördagen blev riktigt bra, var förfest hemma hos emmy med massa tjejer, kom iväg till hotellet vid kvart i 12 tiden. blev shottime bla där inne, var en riktigt lyckad kväll förutom en incident. skitgrej!!!

söndagen bestog av att jag och pascal åkte till pappa och grattade honom för fars dag, blev mat mm. mumsgott var det. sedan åkte vi till partille och kollade på allum sedan blev det hockey det var delvis därför vi åkte till partille och var smarta att ta en svbäng förbi allum innan.

idag blir det nog fika med emmy mfl. sedan träning ikväll, blir nog till att jag tränar.



bild från lördagen. louise, mycket trevlig tjej.



<3


//

ut med agressionen.

idag har jag som vanligt denna veckan inte gjort så mkt alls. lagat mat och kollat på tv. och spelat poker som gick åt helvete, jävla skit poker!!!
tog iaf ut mina aggresioner från poker på att städa.








ikväll blir det itne så mkt mer än att kolla idol tror jag. har iaf inget annat bestämt så blri nog så.

//

.....................

JÄVLA FITTPOKER!!!!!!!!!!!!!!

mammsen

gick upp vid nio idag. mamma kom och hämtade mej halv 11 och vi åkte till stan. gick först in och pratade med chefen på kappahl och det visade sig att dom trodde att jag jobbat på tallhyddan (eftersom jag blev lovad jobb där men inget fick) så det är därför dom itne ringt från kappahl. så nu vet dom att jag inte har något jobb någonstans, så får hoppas att dom ringer nu.
har iaf jobb på östlyckan 2 dagar nästa vecka, bättre än ingenting.
fick även använt mina presentkort på cervera idag med. köpte 4 vinglas eftersom det behövs. dom vi har nu är inte speciellt vackra. fanns en del saker man skulle vilja ha där inne, men tyvärr är det mesta så satans dyrt.

blev lite mat på delideli med och var riktigt gott.

träning ikväll klockan åtta.

//

muffins

var inne och läste antonias blogg och fick se att hon bakat muffins.
blev grymt sugen själv och bestämde mej också för att baka.
och dom blev kanooongoda!!!




ska strax iväg och kolla på hockey. har vart en riktig hemmadag idag.

//

onsdag

ja idag är det onsdag och jag har inte gjort mycket mer än vart på gymmet och spelat lite poker.
har inte varit något jobb alls denna veckan och jag behöver verkligen, vill komma igång och jobba igen. pengaarrrr..
igår lagade jag och pascal pannkakor och det blev oerhööört gott vill jag lova. mumsa!

ikväll är det hockey som gäller.

btw har min mamma köpt en bil. en riktigt bra bil för 30.00, där gjorde hon ett förjäkla bra köp. hon var här och visade den igår och jag provkörde, lättkörd var den och det är bra. nu har jag ännu en bil till att låna ;D . hade jag haft pengar hade jag själv köpt bilen, men pengar är ju ett klart måste då kasnke.

//

ja du

har verkligen inte känt för att blogga alls det sista så just därför har det itne kommit något inlägg förrän nu.
funderar verkligigen på att lägga ner min blogg. får se hur det blir med det.
igår var jag med emmy en stund av dagen sen blev det träning på kvällen.

är nyss hemkommen från gymmet så har vart duktig med träning nu ;D . hoppas jag är lika duktig och går dit imorgon med. man vet ju aldirg hur orken är.
sitter med fötterna i blöt nu och ska strax spela lite poker tänkte jag. igår på träningen lossade en stor skinnbit från foten och det gör satans ont. så göran sa att jag skulle lägga fötterna i blöt och woala.

//

helgen

denna helgen har jag faktist inte haft någon tid till att blogga.
i fredags träffade jag emmy vid 1 tiden hemma hos mej.
tog det lite lungt i någon timme sen gjorde vi ordning oss lite sakta.
vid halv 4 åkte vi till antonia så hon kunde ta bilen och sen släppa av mej och emmy vid stures.  träffade arbetskamraterna och första ölen tog vi redan vid 4. och det visade ju sig inte vara så smart. men bowlade gjorde vi också och jag tappade en andra plats till en femte plats, ingen bra grej. vid 9 gick jag och em till donken då emmy var lite smått ur balans. jag var väl inte heller i mitt bästa skick. gick sedan vidare hem till micke och sanna där det blev vatten för emmys del. redan vid halv 12 var vi i säng. båda slockade nog direkt.

på lördagen gick vi upp kvart i tio för vi skulle upp och träna. sådär bra bakis men gick oerhört bra för att vara bakis ändå. åkte sen hem en sväng till mej, hämtade mina saker och direkt hem till emmy. väl där gjorde vi ordning oss och jag och em hade ju bestämt gå ner i barnåldern igen och köra bus eller godis. men det blev inget med det. vid 5 tiden åkte vi hem till antonia där carro och andrea också va. mimmi, jennie och li kom dom med lite senare. blev en spel kväll med öl och vin. begav oss sen till stures men jag, andrea, jennie och carro blev inte speciellt långvariga då vi drog till donken även denna kväll.
denna helg har varit rentåthelvete onyttig. jag får skärpa till mej.

idag spelar ifk-aik och den matchen vill jag se. men även tjejerna i laget spelar kycklingcupen och det vill man ju se det med. får prioritera något av det. vid fem är det hockey men får se om det blir till att gå på den.

denna helgen har som sagt varit fullproppad men saker att göra.




//

RSS 2.0